Wereld reflexologieweek bij de Gezonde Muis

van 23 tot en met 27 september 2019

Elk jaar in de laatste volledige week van september organiseren reflexologen over de hele wereld evenementen om de Wereld Reflexologie Week te vieren. Dit doen we om het bewustzijn van onze prachtige therapie te bevorderen.

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit

De oorsprong van voetreflexologie liggen waarschijnlijk in China en India. Voetreflexologie bestaat al meer dan 4.000 jaar. Ook de Egyptenaren en Indianen gebruikten al voetmassages. In het westen wordt voetreflexologie al meer dan 150 jaar toegepast.

Je hele lichaam wordt weerspiegeld in je voeten

Voetreflex is een natuurlijke en effectieve methode die helpt om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen. Onze voeten zijn verbonden met de rest van ons lichaam. Ieder orgaan heeft zijn eigen zone. Door deze zone te masseren krijg je een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lichaam afvalstoffen sneller afvoeren.

De reflexoloog helpt het lichaam zichzelf te genezen

Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit alles leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Met VoetreflexPlus™  worden Westerse en Chinese technieken gecombineerd. Deze combinatie versterkt de effectiviteit van de behandelingen. 

Stress en Burn-out

Dit jaar is het thema van de wereld reflexologie week stress en burn-out. Wist je dat gemiddeld 80% van alle ziektebeelden gerelateerd zijn aan stress? Stress laat zich op veel verschillende manieren zien. De meest gehoorde klachten zijn: moeilijker kunnen slapen, moe zijn, slecht concentreren, vergeetachtig, prikkelbaar, niet meer tegen drukte/herrie kunnen, emotioneel labiel, vaker zorgen maken en piekeren. Daarnaast zijn er ook mensen die bij stress meer of minder gaan eten, last krijgen van hoofdpijn of nekpijn of last krijgen van hun spijsvertering.

Bij overspannenheid is er sprake van minstens drie van bovenstaande klachten. Het dagelijks functioneren is minstens 50 procent minder dan normaal. Bij een burn-out bestaan deze klachten minimaal een half jaar. Stress, overspannenheid en burn-out komen voor in alle lagen van de bevolking en in alle leeftijdsgroepen.

Ontstress met reflexologie

Of je nu symptomen van stress en spanning hebt, in een burn-out zit of last hebt van andere klachten: voetreflexologie kan jou helpen bij je herstel. Reflexzonetherapeuten brengen ontspanning, rust en brengen het lichaam weer in balans.

Iets nieuws proberen is goed voor je!

Tijdens de wereld reflexologie week kun je voordelig kennis maken met VoetreflexPlus bij de Gezonde Muis. Wanneer je in de week van 23 tot en met 27 september 2019 langs komt voor een ontspanningsmassage krijg je 50% korting! Een ontspanningsmassage van 60 minuten kost normaal gesproken 55,00 euro. Tijdens de wereld reflexologie week is dit slechts 27,50 euro! Maak een afspraak door te bellen naar 06 29180462 of stuur een e-mail naar info@degezondemuis.nl De Gezonde Muis vind je bij het Werkstation Steenwijk aan de Tramlaan 5. Voor meer informatie kijk verder op deze website.