VoetrefexPlus™

een natuurlijke en effectieve methode die jou helpt om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen.

Je hele lichaam wordt weerspiegeld in je voeten.

Je hele lichaam wordt weerspiegeld in je voeten. Ieder orgaan heeft een eigen zone. Door deze zone te masseren krijg je een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lichaam afvalstoffen sneller afvoeren. Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit alles leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie is een natuurlijke en effectieve methode die jou helpt om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen.

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

De oorsprong van voetreflexologie liggen waarschijnlijk in China en India en bestaat al meer dan 4000 jaar. Ook de Egyptenaren en Indianen gebruikten al voetmassages.

In het westen wordt voetreflexologie al meer dan 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen alleen de voeten met een speciale duimtechniek. Het voordeel is dat je dan de zones zeer nauwkeurig kan behandelen. De westerse methode is ontwikkeld door de Amerikaanse arts Dr. William H. FitzGerald.

De Chinezen werken met andere massagetechnieken. Ze gebruiken glijdende technieken, waarbij ze hun lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. Naast het masseren van de reflexzones op de voet, wordt er bij de Chinese techniek ook gemasseerd op de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën.

VoetreflexPlus™ is een combinatie van Westerse en Chinese technieken.

De combinatie van beide systemen biedt veel mogelijkheden en versterkt de effecten van een behandeling. Daarnaast wordt in de VoetreflexPlus™ ook gebruik gemaakt van de oorreflexzones, beenreflexzones en handreflexzones.

VoetreflexPlus™ is geschikt voor iedereen!

Eigenlijk zijn er geen klachten die niet te behandelen zijn met voetreflexologie. VoetreflexPlus™ is een veilige methode. Toch zijn er een aantal contra-indicaties. Een contra-indicatie is een reden of omstandigheid om een behandeling niet toe te passen. Klik hier om meer te weten te komen over de werkwijze.

VoetreflexPlus™ ontspant en versoepelt pijnlijke en vermoeide voeten. Ook als je geen klachten hebt kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Voor meer informatie neem contact met mij op, of kijk eens verder op deze website.

Bezoekadres:

Bakkerij Muis Steenwijk
Scholestraat 40
8331 HS  Steenwijk

Openingstijden:

Tijdelijk gesloten