Jaaa! De praktijkruimte is klaar voor gebruik! Dat gaan we vieren met een leuke winactie! Je kan een cadeaubon voor een VoetreflexPlus ontspanningsmassage winnen! Hoe je kan winnen en wat de algemene voorwaarden zijn lees je hier. Vandaag is de tip van Muis: doe mee en win!

Winnen op Facebook en Instagram!

De winactie vind je hier en hier

De winactie is van 22 juli 2019 tot en met 5 augustus 2019.

Iedereen mag meedoen aan de winactie.

Hoe maak je kans?

1. Volg de facebookpagina /degezondemuis en/of volg het instagramaccount @degezondemuis 2. Laat een reactie achter onder het originele facebookbericht en/of het originele instagrambericht. Volg je beide accounts en laat je op beide accounts een reactie achter? Dan maak je twee keer kans!

Winnaars

Op maandag 5 augustus 2019 loot ik de winnaars en maak ik deze bekend. Houd hiervoor Facebook en Instagram in de gaten! Met de winnaars zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen. De winnaars hebben dan 48 uur om de prijs te claimen. Maximaal één cadeaubon per persoon.

De prijs: een cadeaubon voor een VoetreflexPlus ontspanningsmassage ter waarde van 55,00 euro! De cadeaubon is één jaar geldig en is alleen te gebruiken voor een ontspanningsmassage bij de Gezonde Muis te Steenwijk.

Extra winkansen

Bij totaal 250 volgers per account twee extra winnaars! Wanneer dit lukt geef ik totaal vier massages weg! Op het moment van schrijven heeft de facebookpagina 95 volgers en het instagramaccount 129 volgers. Gaat het ons samen lukken om voor 4 augustus 2019 op beide accounts meer dan 250 volgers te krijgen? Help mee! Nodig je vrienden uit om de Gezonde Muis te volgen, tag je vrienden onder een bericht en/of deel de berichten op je eigen social media account(s).

Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.