Tarieven – therapeutisch consult

de therapeutische behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed bij veel zorgverzekeringen

Tarieven therapeutisch consult

Intake 90 minuten  –  75,00 euro
Therapeutisch consult 60 minuten  –  55,00 euro
Therapeutisch consult 30 minuten – 30,00 euro
Intake kinderen met ouder(s) 60 minuten  –  55,00 euro
Consult kinderen 45 minuten  –  40,00 euro
Consult baby 30 minuten – 30,00 euro

Als erkend therapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG)  en de overkoepelende organisatie RBCZ. Omdat ik geregistreerd ben bij de RBCZ, ben ik vrijgesteld van btw voor mijn therapeutische consulten. De genoemde tarieven op deze pagina zijn exclusief btw. Daarnaast worden de therapeutische behandelingen vaak (gedeeltelijk) vergoed bij veel zorgverzekeringen. Meer informatie over vergoedingen vind je hier. Voorkom verrassingen en controleer zelf je polisvoorwaarden. Bij twijfel neem je zelf contact op met je eigen verzekering. 

De consulten kun je gepast contant bij mij afrekenen of betalen na ontvangst van de factuur. De factuur krijg je binnen 24 uur per e-mail toegestuurd en deze dien je binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te betalen. De factuur voldoet aan de eisen van de zorgverzekeraar en kun je bij je zorgverzekeraar indienen. Bij het eerste consult is het belangrijk dat je je zorgpas en je identiteitsbewijs meeneemt.

Annuleringsvoorwaarden

Het kan een keer voorkomen dat er omstandigheden zijn waardoor je niet naar een behandeling kan komen. Een afspraak dien je minstens 24 uur van te voren bij mij af te zeggen. Wanneer je de afspraak niet op tijd annuleert zal de prijs van het consult in rekening worden gebracht.

 

Bezoekadres:

Bakkerij Muis Steenwijk
Scholestraat 40
8331 HS  Steenwijk

Openingstijden:

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 18:30 – 21:00
Woensdag 18:30 – 21:00
alleen op afspraak