Over mij

Als VoetreflexPlus™ therapeut is het mijn doel om samen met jou ervoor te zorgen dat jouw gezondheid op een ontspannen, professionele en prettige manier beter wordt.

Hallo daar!

Wat leuk dat je wat meer over mij wil weten! Mijn naam is Rendi Muis, geboren 1 december 1983 en ik woon in het prachtige Steenwijk. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig sporten (zumba, hardlopen, fitness en wandelen), experimenteer ik in mijn keuken en mag ik graag een potje gamen.

In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met voetreflex door een korte cursus bij de VUSO te Meppel. Met een aantal massagegrepen leerde ik bij de eerste les hoe ik mijn medecursist van haar hoofdpijn af kon helpen. Ik was (en ben nog steeds) onder de indruk van het effect van een voetreflexmassage.

Total Health

Ik wou hier meer over weten en ben zo bij Total Health uitgekomen. In 2013 ben ik gestart met de driejarige HBO opleiding tot VoetreflexPlus™ therapeut, en deze heb ik succesvol afgerond. Ik heb mij in het derde jaar gespecialiseerd in veel voorkomende ziektebeelden, “de vrouw; menstruatie en overgang”, en “VoetreflexPlus™ en kinderen”. Daarnaast heb ik bij Total Health de opleiding medische basiskennis succesvol afgerond.

Ik heb mijn scriptie geschreven over VoetreflexPlus™ en overgewicht, een onderwerp waar ik persoonlijk veel ervaring mee heb. In 2009 woog ik ongeveer 140 kilo en had ik morbide obesitas. Het heeft lang geduurd voordat bij mij de knop om was en het afvallen goed ging. VoetreflexPlus™ heeft mij hier goed bij geholpen. Inmiddels heb ik geen obesitas meer!

Het mooie aan dit vak vind ik dat de mens, als geheel persoon, centraal staat.

Er wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar ook naar de oorzaak van de klacht. Er is aandacht voor de lichamelijke, emotionele, psychische en sociale aspecten. Ik vind het bijzonder en prachtig om te zien en ervaren hoe dit alles met elkaar in verbinding staat.

Er valt nog veel te leren over Chinese geneeskunde, natuurgeneeskunde en over het menselijk lichaam. Ik volg regelmatig opleidingen en cursussen om mijn kennis verder uit te breiden.  Ik deel deze kennis en ervaringen graag met jou. Voor meer informatie kijk eens verder op mijn website, of neem contact met mij op.

Bezoekadres:

Werkstation Steenwijk
Tramlaan 5 – 6a
8331 GL   Steenwijk

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag
van 8:00 tot 17:00
alleen op afspraak