Praat mee

Als VoetreflexPlus™ therapeut is het mijn doel om samen met jou ervoor te zorgen dat jouw gezondheid op een ontspannen, professionele en prettige manier beter wordt.

De Ongezonde Muis

Mijn praktijk is voor nu tijdelijk gesloten. Dit in verband met gezondheidsproblemen. Vorige week deelde ik mijn verhaal al op facebook en op instagram, vandaag deel ik dit verhaal ook hier.

China deel 2 – de vakantie

Vorige week vertelde ik over het ziekenhuis waar ik mocht meekijken en de opleiding die ik gevolgd heb. Vandaag vertel ik wat meer over wat ik nog meer gezien heb in China.

China deel 1 – de opleiding

China was geweldig! Vandaag vertel ik wat meer over het ziekenhuis waar ik mee mocht kijken en de opleiding die ik daar gevolgd heb.

China voorpret

Nog maar een weekje en dan is het zover! Ik ga eindelijk naar China om daar meer te leren over de traditionele geneeskunde! Dit staat al een aantal jaar op mijn bucketlist. Ik heb er enorm veel zin in.

Migraine

Wist je dat ongeveer 70.000 Nederlanders per dag last hebben van migraine? VoetreflexPlus™ kan heel goed helpen. Hier is uitgebreid onderzoek naar gedaan.

Het eetdagboek

Het bijhouden van een eetdagboek is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in jouw eet- en beweeggewoonten. Uit onderzoek blijkt dat mensen die langdurig een dagboek bijhouden meer afvallen.

Overgewicht en obesitas

Ruim de helft van alle volwassenen in Nederland heeft overgewicht. Afvallen is meer dan alleen gezond eten en meer bewegen. VoetreflexPlus™ kan ook jou helpen.

Affirmaties

Je weet dat als je aan leuke dingen denkt dat je je dan prettig voelt. Affirmaties kunnen jou helpen dat positieve gevoel vast te houden. 

Alle categorieën

Archief

Recente berichten

Bezoekadres:

Bakkerij Muis Steenwijk
Scholestraat 40
8331 HS  Steenwijk

Openingstijden:

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 18:30 – 21:00
Woensdag 18:30 – 21:00
alleen op afspraak